Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Kässbohrer lanceerd nieuwe kipperoplegger

Kässbohrer lanceerd nieuwe kipperoplegger

Als toonaangevende fabrikant van opleggers, met het breedste productassortiment in Europa, werkt Kässbohrer verder aan het voorzien van de behoeften van zijn klanten door continu verbeteringen en nieuwe lanceringen tot vervullen .

Kässbohrer biedt het complete productaanbod voor de bouwsector aan, bestaande van silo, tank, kipper, plateau en dieplader-opleggers. Nu heeft Kässbohrer de 3-assige kipoplegger K.SKS B gelanceerd, een uitstekend voorbeeld van techniek .
Het nieuwste lid van de Kässbohrer kipopleggerserie K.SKS B staat voor betrouwbaarheid en robuustheid onder zwaarste belasting door zijn verfijnde, uitstekende chassis en opbouw met hoogste stevigheid .
De K.SKS B is perfect ontworpen en gebouwd voor het transporteren van zand, steen, asfalt en grond. Met met een eigen gewicht van 5.350 kg of meer zorgt de K.SKS B voor een efficiënt transport.
Het robuuste chassis met kataforetisch painting (KTL) biedt duurzaamheid en weerstand over het geheel levensduur van de oplegger. Met een kingpin capaciteit: van 12.000 kg en een uniek bovenbouw biedt de K.SKS een ideale lastverdeling.

Dankzij de nieuwe U-vorm van de kuip voorkomt de K.SKS B dat materiaalresten plakken en gegarandeerd een snel lossing van het materiaal. De 5-traps hydraulische cilinder met een druk van 250 bar zorgt voor een efficiënt ontlading. De K.SKS kan met 4x2, 6x2 en 6x4 trekkers worden gekoppeld en met een One-touch-remsysteem uitgerust voor: stabiel lossen. Tevens is de oplegger met een waarschuwingssysteem uitgevoerd die de chauffeur waarschuwt als hij te scheef staat en dreigt te kantelen tijdens het kippen.

Importeur voor België: Truck Company
Importeur voor Nederland: TB Truck & Trailer Service Ede

 

Voor meer informatie: Kässbohrer