Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Lammers Recycling kiest voor nieuwe Hitachi

Lammers Recycling kiest voor nieuwe Hitachi

Lammens Recycling uit Oudegem kan aan de slag met een nieuwe rupsgraafmachine! Onlangs leverde Pladdet er een gloednieuwe Hitachi ZX300LC-7 af. Een machine uit de 7-serie, ontwikkeld in samenspraak met ervaren machinisten.

Deze nieuwe machine heeft meer comfort en een betere bediening. De cabine is ruim en luxe afgewerkt met onder meer een luchtgeveerde stoel en meeverende joystickconsole. Het zich is uitstekend dankzij het 270 graden zicht camerasysteem en een groot tabletscherm met anti-reflectie glas. De consite app kun je zelf beheren en DAB radio en bluetooth voor handsfree bellen zijn standaard aanwezig.

Alles onder controle

De kwaliteit van de motor en de olie wordt constant bewaakt door middel van sensoren. De olieflow kan door de machinist in het menu van de monitor eenvoudig worden aangepast en per uitrustingsstuk eenvoudig in het menu geprogrammeerd worden. Verder zijn de machinecomponenten verbeterd en het brandstofverbruik is verlaagd, waardoor de totale kosten veel gunstiger uitvallen. Kortom; een nieuwe generatie machines die voor maximaal rendement zorgen én de machinist laten genieten.

 

Voor meer informatie: Pladdet