Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Takeuchi Benelux zoekt naar oudste (werkende) Takeuchi

Takeuchi Benelux zoekt naar oudste (werkende) Takeuchi

2022 is een bijzonder jaar voor Takeuchi Benelux. Dit jaar vieren ze namelijk dat zij al 25 jaar Takeuchi importeur van de Benelux zijn. Als onderdeel van deze viering wilden ze iets speciaals doen.

Takeuchi machines staan bekend om hun betrouwbaarheid en een lange levensduur. Daarom gaan ze vanaf nu tot 1 december 2022 op zoek naar de oudste nog werkende Takeuchi in de Benelux! Voor de eigenaar van de oudste nog werkende Takeuchi hebben zij een mooie prijs. De winnende inzending krijgt van een revisiebeurt ter waarde van €2.500 cadeau!

Heb jij een oude, nog werkende Takeuchi en wil je deelnemen?

Meedoen is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het aanmeldformulier op de website in te vullen en één of meerdere foto’s van jouw machine te uploaden.
Daarna beoordeelt Takeuchi Benelux jouw inzending. Als de inzending wordt goedgekeurd zal de foto van jouw machine verschijnen in de galerij op de zoektocht webpagina. Zodra jouw inzending in de galerij terug te zien is doe je mee en maak je kans om te winnen.
Ken jij iemand met een oude, nog werkende Takeuchi? Tip hem of haar dan om deel te nemen!

Iedere deelnemer maakt kans op een merchandise pakket t.w.v. €250!

Denk je dat jouw oude Takeuchi niet per se oud genoeg is om te winnen, maar heeft deze machine wel een interessante geschiedenis? Stuur deze dan ook zeker in! Takeuchi Benelux verloot maar liefst 5 x een Takeuchi merchandise pakket ter waarde van €250,- onder alle deelnemers aan de zoektocht. Dit pakket bestaat o.a. uit diverse shirts, een winterjas, soft shell jas en een Takeuchi hoodie.

 

Voor meer informatie: Takeuchi Benelux