Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Edwin Verdam kiest voor een maatje groter

Edwin Verdam kiest voor een maatje groter

Edwin Verdam Maarssen, Civiel- & Cultuurtechniek, heeft een Atlas 140W in gebruik genomen. Kemp Groep leverde de mobiele graafmachine aan Verdam ter vervanging van Terex TW110 uit 2015.

Naast sterk, stabiel en zuinig is de Atlas 140W mobiele graafmachine uitgerust met een cabine met uitstekend zicht op de werkzaamheden. De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 89 kW (121 pk) en dankzij het motortoerental (max. 1.800 omw/min.), een laag brandstofverbruik. De circa 14,7 ton wegende Atlas 140W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem en een grote stabiliteit.

De nieuwe Atlas 140W is door Kemp Groep compleet naar wens van Edwin Verdam Maarssen opgebouwd. De vacuüminstallatie is overgezet van de oude naar deze nieuwe machine. De mobiele graafmachine is daarnaast uitgerust met onder andere een Engcon draaikantelstuk, elektrische brandstofvulpomp, stalen spatborden, dansonderdrukking op de hoofdgiek, trekhaak in het schuifblad, extra gereedschapskist aan de onderwagen, extra werkverlichting en Bluetooth carkit. Voor een perfecte uitstraling is de machine door Kemp voorzien van belettering.

Over Edwin Verdam Maarssen

Edwin Verdam Maarssen, Civiel- & Cultuurtechniek is een loon- en verhuurbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Zij leveren materieel, materiaal en personeel t.b.v. straat-, grond- en groenwerk. 

 

Voor meer informatie: Kemp Groep