Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

BouwmachineWeb.com in een nieuwe jas

BouwmachineWeb.com in een nieuwe jas

Vandaag is de nieuwe website van BouwmachineWeb.com online gegaan, een volledig nieuwe site met een nieuwe frisse uitstraling.

Eind 2007 startte BouwmachineWeb.com met haar eerste online nieuwsportaal. Deze werd in 2014 vervangen door een geheel nieuw exemplaar dat tot vandaag dienstdeed. Onze nieuwe website is geoptimaliseerd om niet alleen op een PC, laptop of tablet te bezoeken, maar ook met de smartphone.

Begin 2021 vonden de eerste gespreken met ontwerper Hans Lausen en websitebouwer Tally Schmeits plaats voor de start van het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website en lay-out. Beide heren hebben hun creativiteit hier op los gelaten en door de korte en snelle lijnen onderling is er op een korte tijd een volledig nieuw ontwerp ontstaan.

De website is vol van nieuwe frisse kleuren en een vernieuwd logo, maar de inhoud is hetzelfde gebleven: het laatste nieuws op het gebied van grondverzet-, sloop- en recyclingmachines en bouw- en zwaar transport: Alle nieuws op 1 plek: BouwmachineWeb.com

Schrijf je ook in voor onze nieuwe wekelijkse nieuwsbrief, waardoor je up-to-date blijft!

 

Veel lees- en kijkplezier op de nieuwe website van:
www.bouwmachineweb.com