Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Atlas 350MH voor Metaalhandel W. Ketting & ZN B.V.

Atlas 350MH voor Metaalhandel W. Ketting & ZN B.V.

Metaalhandel W. Ketting & ZN B.V. uit Pernis heeft, via Kemp Groep, een Atlas 350MH Stage 5 recyclingmachine in ontvangst genomen.

Deze 35 ton wegende recyclingmachine, met liftcabine, steunpoten en massieve banden, is voorzien van de nieuwste generatie Stage 5 motor. Deze schonere en stillere motor, is goed voor een hoge productiecapaciteit. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 180 kW (245 pk) en een bereik van circa 16 meter. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers.

De Atlas 350MH is volledig naar de wensen en eisen van Metaalhandel W. Ketting opgebouwd en afgeleverd. Zo is deze Atlas 350MH onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel, een overdruksysteem, een extra camera en extra LED-werkverlichting. De machine is uitgevoerd met een bakkinematiek voor het gebruik van een sloop-sorteergrijper.

Over Metaalhandel W.Ketting & ZN B.V.

Metaalhandel Ketting startte in 1959 als bescheiden eenmanszaak met de inzameling van oude metalen in het dorp Pernis. Het bedrijf groeit in de jaren daarna uit tot een kleinschalig familiebedrijf. In de moeilijke jaren tachtig verhuisde de onderneming naar een industrieterrein, waar het kon uitgroeien tot de huidige professionele metaalhandel.

 

Voor meer informatie: Kemp Groep