Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Compleet naar wens opgebouwd

Compleet naar wens opgebouwd

De Vries Titan B.V. uit Werkendam heeft, via de Kemp Groep, een compleet opgebouwde Kobelco SK130LC-11 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Deze Kobelco vervangt een KATO HD512LC-III met bijna 20.000 uur op de teller.

De in bedrijfskleuren gespoten Kobelco SK130LC-11 rupsgraafmachine is voor een perfecte uitstraling voorzien van professionele belettering en compleet naar de wensen en eisen van De Vries Titan opgebouwd. Denk hierbij aan o.a.: een snelwisselsysteem, een Freshfilter overdruksysteem, slagbreukbeveiliging, centrale smering, een gereedschapskist op de onderwagen, een opklapbare treeplank en extra functies.

Stage 5

De Kobelco SK130LC-11 is uitgerust met een nieuwe Stage 5-motor en is bovendien bijzonder stabiel door een verzwaard contragewicht. De Isuzu motor kenmerkt zich door een vermogen van 78,5 kW (107 pk) bij een toerental van 2.000 omw/min, opbreekkracht van 105,4 kN en een hefvermogen van circa 4 ton.

Over De Vries Titan B.V.

De Vries Titan B.V. is opgericht in 1999 als zusterbedrijf van De Vries Werkendam B.V. Inmiddels heef De Vries Titan al meer dan 1.100 projecten tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers uitgevoerd. Met vijfentwintig medewerkers en zeven volledig uitgeruste boormachines realiseren zij projecten in binnen- en buitenland. Tot de opdrachtgevers behoren bouwkundige en civieltechnische aannemers, gespecialiseerde damwand- en funderingsbedrijven, (rijks)overheden, overige bedrijven en particulieren. De eigen ontwerpafdeling verzorgt het ontwerp en de berekeningen van de projecten, zowel in het voorstadium als in de uitvoering. 

 

Voor meer informatie: Kemp Groep