Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Duizendste elektrische Giant gaat naar trouwe klant

Duizendste elektrische Giant gaat naar trouwe klant

Tobroco-Giant levert duizendste eindklant verkochte elektrische machine aan Brdr. Holst Sørensen A/S, verantwoordelijk voor de Deense en Zweedse markt. Het bedrijf is al meer dan 20 jaar een trouwe klant van Tobroco-Giant en de eerste exportklant van Tobroco-Giant.

Ondertussen heeft deze samenwerking geresulteerd in meer dan 5000 verkochte wielladers in deze regio. Vanwege de speciale band tussen de twee bedrijven werd de duizendste machine aangeboden door directeur, eigenaar Toine Brock en zijn vrouw Caroline Brock. 

Toekomstgericht met 100% elektrische machines

Met de huidige investering in elektrische machines slaan beide bedrijven de handen ineen naar een toekomst waarbij 100% elektrisch werken zonder uitstoot een vereiste is. Op dit moment zijn de krachtige machines van de G2700-serie en de G2200-serie al 100% elektrisch aangedreven. En daar blijft het niet bij. Het toonaangevende Tobroco-Giant innoveert continue en speelt snel in op de vraag uit de markt. Dat heeft erin geresulteerd dat het bedrijf is uitgegroeid tot een full-liner in compact en duurzaam materieel. Recentelijk is er een complete lijn met 24 verdichtingsmachines aan het gamma toegevoegd, waarbij flink geïnvesteerd wordt in elektrificatie. De samenwerking met Honda heeft ervoor gezorgd dat Tobroco-Giant als eerste goedkeuring kreeg om de elektrische trilplaat in productie te nemen. De fabrikant heeft als doel om in de toekomst van alle modellen een 100% elektrische variant aan te bieden. De elektrische wielladers zijn breed èn het hele jaar door inzetbaar, mede dankzij de meer dan 500 aanbouwdelen die voor uiteenlopende werkzaamheden beschikbaar zijn.

 

Voor meer informatie: Tobroco-Giant