Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Monster Jam kiest voor Cat-machines van Pon Equipment

Monster Jam kiest voor Cat-machines van Pon Equipment

Het heeft even geduurd maar 3 en 4 december 2022 is het dan zo ver: fans en sensatiezoekers kunnen weer genieten van Monster Jam in het Gelredome in Arnhem. Wereldberoemde monster trucks zullen onvoorstelbare stunts en races uitvoeren op een door Cat-machines geprepareerd parcours.

Deze machines zijn geleverd door preferred supplier Pon Equipment Rental en Compact Rent, beide onderdeel van Pon Equipment B.V. Deze Monster Jam belooft een prachtige editie te worden waar jong en oud kan genieten van brullende motoren, races en ongelooflijke stunts.

 Bij Pon Equipment Rental staan alle machines altijd op voorraad: van kleine tot grote machines, voor zowel korte- als langetermijnverhuur. En dat weet Monster Jam ook. Zij huren acht verschillende Cat-machines (Cat 323 & Cat 336 graafmachines, Cat D5 bulldozer en Cat 908, 930, 938, 950 en 966 wielladers). 
De machines zijn druk bezig geweest om de baan klaar te maken voor de vele spectaculaire jumps. Een aantal van deze machines zijn ook te bewonderen tijdens de razend populaire Monster Jam Pit Party die plaatsvindt in de ochtend voor de start van de races. Tijdens de Pit Party staan verschillende Cat-machines net als de monster trucks klaar in de pitlane om van héél dichtbij bewonderd te worden door de liefhebbers. Fans kunnen kijken hoe de Cat-machines en monster trucks zijn gebouwd en ze kunnen een kijkje nemen in de motorruimte van de machines. Ook is hier de kans om foto’s te maken en ontmoeten de fans coureurs en crew.

 

Voor meer informatie: Pon Equipment Rental