Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

De grootste Faymonville in België

De grootste Faymonville in België

Mogen we voorstellen: dit is ‘Kaatje’! Zo heet deze indrukwekkende 3+8 combinatie van de Belgische klant All Exeptional. Het is het grootste Faymonville voertuig op de weg in België.

De 3.000 mm brede CombiMAX heeft een stalen vloer die ontworpen is voor het vervoer van industriële persen, civieltechnische machines en ander grondverzetmaterieel.
17,5" pendelassen van het type PA-X zorgen voor een zeer lage laadhoogte en maken het voertuig ondanks zijn afmetingen wendbaar en optimaal uitgerust voor opritten van bouwterreinen en oneffen terrein.
De 14.000 mm lange laadvloer van de 8-assige semi-dieplader kan met nog eens 7.400 mm worden verlengd. Een gieksleuf biedt plaats aan gieken van graafmachines, wat een positief effect heeft op de totale hoogte. De drie voorste assen kunnen zo nodig worden verwijderd en biedt 4.500 mm extra laadruimte. 
De dubbele opritten zorgen voor een ideale hellingshoek, zelfs voor machines met weinig bodemvrijheid. ‘Kaatje’ is nu beschikbaar bij All Exeptional voor speciale transporten tot een laadvermogen van 120 ton.

Importeur voor Nederland: Hertoghs Carrosserieën

 

Voor meer informatie: Faymonville