Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Skoop: Hyundai levert mobiele graafmachines aan Case

Skoop: Hyundai levert mobiele graafmachines aan Case

Al enkele jaren heeft Case geen mobiele graafmachines meer in het programma, daar komt verandering in. Binnenkort wordt het graafmachine programma van Case uitgebreid met een viertal types.

Hyundai heeft een nieuwe reeks mobiele graafmachines in haar programma die speciaal voor de Europese markt zijn ontwikkeld. Deze machines zijn voorzien van Bosch-Rexroth loadsensing-hydrauliek. Deze machines, met gewichten tussen de 15 en 19 ton, gaat de Koreaanse fabrikant ook aan Case leveren.

De WX140E (HW140A), WX160E (HW160A) en de compacte versies WX155E (HW150ACR) en WX175E (HW170ACR) vullen bij Case de graafmachines aan. Eerder betrok Case al de minigravers tot 6 ton van Hyundai. Deze zijn inmiddels vervangen door Eurocomach’s, dit Italiaanse merk nam Case onlangs over. De rupsgraafmachines vanaf 8 ton betrekt Case al vele jaren succesvol van Sumitomo uit Japan.

Voor de meeste Case dealers zullen de nieuwe mobiele graafmachines een welkome aanvulling zijn. Enkele dealers hebben inmiddels een ander merk mobiele graafmachines in hun programma om de klanten toch van dienst te kunnen zijn.

 

Foto’s: Facebook