Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Weld Infra & Milieu neemt tweede Kobelco in gebruik

Weld Infra & Milieu neemt tweede Kobelco in gebruik

Weld Infra & Milieu uit Alphen aan den Rijn heeft na een Kobelco SK210LC-10, een nieuwe Kobelco SK140SRLC-7 in gebruik genomen. Deze 15-tonner wordt, ondanks zijn geringe afmetingen, geprezen voor zijn kracht en flexibele inzet.

De Kobelco SK140SRLC-7 is uitgerust met een nieuwe Stage 5-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De Isuzu motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW (117 pk) bij een toerental van 2.200 omw/min. De opbreekkracht bedraagt maar liefst 105,4 kN. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd.
De in bedrijfskleur gespoten Kobelco SK140SRLC-7 is door de Kemp Groep onder andere voorzien van een Engcon volhydraulische EC-Oil S60 snelwissel EC219 draaikantelstuk met gripper, Freshfilter overdruksysteem, firmanaam en gereedschapskist aan de onderwagen.

Deze machine wordt momenteel ingezet voor bodemsanering en grondwerk bij het NS & Prorail Onderhoudsbedrijf in Leidschendam. 

Weld Infra & Milieu

Weld Infra & Milieu is een organisatie dat zich specialiseert in uiteenlopende projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Het bedrijf kenmerkt zich door korte lijnen waarbinnen snel kan worden geschakeld. Bij Weld kunt u terecht van engineering tot de realisatie van een totaalconcept. 

 

Voor meer informatie: Kemp Groep