Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

MAN presenteert op de BouwBeurs 2023 het maatwerk van de TGE

MAN presenteert op de BouwBeurs 2023 het maatwerk van de TGE

Op de MAN-stand op de BouwBeurs 2023 (6-10 februari, Jaarbeurs Utrecht) staat de MAN TGE in de spotlights. Op stand A048 in Hal 12 laat de truck onder de bestelwagens zijn veelzijdigheid zien aan de hand van een dubbele cabine pick-up en met de TGE Individual Lion S, een speciale uitvoering die door MAN Individual is voorzien van maatwerk-extra’s. Op de stand worden bezoekers bovendien bijgepraat over het uitgebreide, hoogwaardige dienstenpakket van MAN.

De MAN TGE is ideaal voor inzet in de bouw. Hij is leverbaar met achterwielaandrijving en heeft een aanhangergewicht van maar liefst 3.500 kg. Dat combineert hij met plaats voor maximaal zeven personen en het comfort van een automatische achttraps transmissie. Ook een geveerde chauffeursstoel is standaard. De TGE 3.180 Chassis met dubbele cabine is gemáákt voor maatwerktoepassingen. Zo is hij het robuuste startpunt voor bijvoorbeeld een kiepwagen of een krachtpatser met een kraan of open laadbak. Alle MAN TGE-modellen beschikken over de krachtige en efficiënte 2,0-liter Euro 6 dieselmotor die ook geschikt is voor het gebruik van HVO-brandstof.

Maatwerk van MAN

De TGE 3.180 Lion S die MAN op de BouwBeurs laat zien, is het visitekaartje van de nieuwe MAN Individual-afdeling. De special edition springt eruit met sportieve rode accenten, zwarte 17 inch lichtmetalen velgen, buitenspiegels in carbon look en de driedelige achterspoiler. Optioneel zijn sidebars in zwart aluminium met kunststof treden en Individual-accenten leverbaar.

De nieuwe afdeling MAN Individual is gespecialiseerd in het realiseren van speciale toepassingen en klantenwensen. Zo verzorgt ze onder meer de montage van rolstoelhellingen, tafels en luchtvering. Ook is MAN Individual hét adres voor bijvoorbeeld laadkleppen en zwaailichtsystemen.

Dienstverlening waarmee het werk door kan gaan

MAN zet op de BouwBeurs ook zijn hoogwaardige dienstverlening in de schijnwerpers. Elke MAN-dealer weet hoe belangrijk het is dat het werk van klanten snel weer door kan gaan. Daarom is elke nieuwe TGE connected. Zo is het onderhoud proactief in te plannen. Ook de 24-uurs pechservice MAN Mobile24 speelt een belangrijke rol: hiermee hebben ondernemers 365 dagen per jaar, 24 uur per dag toegang tot de servicedienst van MAN. Daarvoor zijn er zo’n 2.000 MAN-werkplaatsen in heel Europa.

 

Voor meer informatie: MAN