Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Peter van der Ban kiest voor Kobelco rupsgraafmachine

Peter van der Ban kiest voor Kobelco rupsgraafmachine

Peter van der Ban uit Aalsmeer heeft een nieuwe en zeer complete Kobelco SK260LC-11 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Zoals de kleurstelling en belettering doet vermoeden werkt Peter van der Ban voornamelijk voor Dura Vermeer.

Deze Kobelco SK260LC-11 vervangt een Komatsu PC240LC-10. Prestaties, ultiem comfort en productiviteit gaan hand in hand bij deze Kobelco graafmachine. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd. Naast de ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid, voldoet deze machine ook aan de Stage 5-emissienormen. De Kobelco SK260LC-11 kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem en de standaard luxe uitrusting.

Kemp Groep heeft de machine volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van de klant. Denk hierbij aan o.a.: Dom onder de giek, Topcon GPS 3D-systeem, automatisch smeersysteem, CW-snelwisselsysteem, treeplanken aan weerszijden van de onderwagen, extra LED-werkverlichting, anti-vandalisme beplating, overdruksysteem en een gereedschapskist op de onderwagen

Over Peter van der Ban

Peter van der Ban beschikt over graafmachines en vrachtenwagens met autolaadkraan die gehuurd kunnen worden door zowel particulieren als bedrijven. De meeste machines vereisen deskundige bediening en worden dan ook verhuurd met bediening door ervaren medewerkers. 

 

Voor meer informatie: Kemp Groep