Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Nieuwe elektrische Hyundai HX85A E voor Van Aalsburg uit Hellouw

Nieuwe elektrische Hyundai HX85A E voor Van Aalsburg uit Hellouw

Onlangs is er door Van der Spek Vianen een nieuwe compleet emissieloze elektrisch aangedreven Hyundai HX85A E midigraver geleverd aan Van Aalsburg.

De nieuwe 10 ton wegende Hyundai HX85A E is voorzien van een 130kWh accu waarmee de machine tot 6 uur kan werken voordat hij weer moet worden opgeladen. Laden kan eenvoudig middels een 32Amp of 64 Amp stekker. Van Aalsburg heeft een mobiele EnergyHub die middels wind- en zonne-energie wordt opgeladen, waardoor de nieuwe Hyundai met groene stroom weer geladen kan worden. 
Dankzij de verstelgiek kan de machine zeer breed worden ingezet en de verschillende uitrustingsstukken is de gewenste positie brengen. Uiteraard heeft de machine vele verschillende hydraulische aansluitingen zodat uitrustingsstukken zonder problemen kunnen worden aangesloten. 
Het geavanceerde loadsensing hydraulieksysteem heeft een energiebesparend regeneratie systeem op de hef- en knikcilinders waarmee de machine optimaal kan werken met het laagste energieverbruik. 

Wilgenhout

Van Aalsburg B.V. is een bijzondere wilgenhouthandel, waarin het ambacht van vader op zoon(s) is doorgegeven. Het bedrijf is uitgegroeid tot een groot-, dynamisch- en internationaal opererend familiebedrijf met zes broers. Van Aalsburg heeft 150 hectare waarop men eigen producten verbouwd die worden ingezet op uit te voeren werken. 
Milieubewust ondernemen staat hoog in het vaandel en daarbij past de investering in de nieuwe elektrisch aangedreven Hyundai HX85A E helemaal bij. 

 

Voor meer informatie: Van der Spek Vianen