Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Giant wiellader voor de Noord-Amerikaanse CNH-markt

Giant wiellader voor de Noord-Amerikaanse CNH-markt

CNH Industrial heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Tobroco-Gigant. De wielladers van de Nederlandse fabrikant zullen in Noord-Amerika onder de namen New Holland en Case verkocht worden.

Door de overeenkomst worden de compacte en subcompacte wielladers van Tobroco-Giant gedistribueerd onder de merken Case Construction Equipment en New Holland Construction van CNH Industrial in Noord-Amerika. Deze units versterken de sterke bestaande line-up van compacte wielladers die onze merken momenteel produceren en distribueren.

CNH zal deze nieuwe modellen in maart 2023 onthullen op CONEXPO, de grootste bouwbeurs van Noord-Amerika. Het eerste assortiment biedt compacte en subcompacte wielladermodellen met een bedrijfsgewicht van één tot vijf ton, met verschillende hefframes. Het assortiment omvat ook de eerste elektrische subcompacte wiellader van CNH Industrial, waarmee we onze toewijding uitbreiden om de klanten alternatieve stroomoplossingen te bieden die hun algehele efficiëntie en duurzaamheid verbeteren. Deze nieuwe modellen zullen naar verwachting in de tweede helft van dit jaar commercieel verkrijgbaar zijn via het dealernetwerk van Case en New Holland Construction.

De uitbreiding van ons productportfolio staat centraal in de groei van onze bouwactiviteiten. Tobroco-Giant is de optimale partner voor ons omdat ze een sterke klantgerichte mentaliteit hebben en consequent hebben aangetoond dat ze in staat zijn om bouwers hoogwaardige, innovatieve producten te leveren”, aldus Stefano Pampalone, President Construction bij CNH Industrial. "Deze overeenkomst stelt ons in staat om onze Noord-Amerikaanse klanten onmiddellijk een breder aanbod van hoogwaardige machines voor landbouw- en landschapsarchitectuur aan te bieden."

 

Voor meer informatie: CNH Industrial