Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Multifunctionele Aksoylu semi-dieplader voor Kraakman

Multifunctionele Aksoylu semi-dieplader voor Kraakman

Kraakman Landbouw, Tuin en Parkmachines heeft een nieuwe Aksoylu semi-dieplader in gebruik genomen. De oplegger werd geheel naar klantwens gebouwd en uitgerust, met onder meer grote wielkuipen en extra opbergkasten.

De, door Twente Trucks in Rijssen geleverde, oplegger werd voorzien van extra grote wielkuipen voor landbouwmachines met grote wielen. Ook in de nek sectie werden wielkuilen aangebracht, waardoor ook daarop een landbouwtrekker vervoerd kan worden binnen de maximale hoogte. 

Lage oprijhoek

De semi- dieplader is aan de achterzijde scharnierbaar uitgevoerd waardoor de oprijhoek minimaal is. De achterzijde is tevens 1,5 meter hydraulisch uitschuifbaar. In de achterzijde zijn achter slimme luiken maar liefst vier oprijplaten opgeborgen. Twee voor aan de achterzijde en twee om op de nek te kunnen rijden. Verder is de oplegger uitgerust met een groot aantal sjorogen.

Bijzonder compleet

De wielkuipen zijn afgedekt met gegalvaniseerde stalen, uitneembare delen die overrijdbaar zijn tot 6 ton wieldruk. Verder is de, bijzonder complete oplegger uitgevoerd met een elektrisch-hydraulische lier, uitschuifbare, verlichte breedte borden en extra opbergkasten voor ladingzekering materiaal. 

Europese componenten

Aksoylu trailers worden geheel op klantwens geproduceerd in Turkije, en uitgerust met Europese componenten. Zo is alle hydrauliek, inclusief de lier op afstand te bedienen met een Tele Radio afstandsbediening. De oplegger is verder uitgevoerd met BPW assen, Wabco remmen en elektronica en Aspock verlichting. De eerste as is als liftas uitgevoerd.

Volledig gegalvaniseerd

Het volledig gegalvaniseerde chassis is gespoten in de kleuren van John Deer dealer Kraakman. Dit bedrijf heeft 18 vestigingen door heel Nederland en vervoert de landbouwmachines met 6 eigen combinaties. 

 

Voor meer informatie: Twente Trucks