Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Compacte krachtpatser voor Convoi

Compacte krachtpatser voor Convoi

Convoi neemt compacte Tadano AC 3.045-1 in ontvangst. Een ideale kraan voor krappe omstandigheden waarin Convoi vaker werkzaam is.

De voordelen van de Tadano City kranen zijn bekend bij de Nederlandse industriële dienstverlener Convoi: "We gebruiken de AC 40 City modellen sinds 1997, ze hebben bewezen het ideale materieel te zijn voor het verplaatsen van machines: ze zijn compact, sterk en bovenal allemaal zeer wendbaar, waardoor ze onverslaanbaar zijn bij het werken in krappe ruimtes. Met de nieuwe AC 3.045-1 City voorzien we ze nu van moderne versterking”, vertelt projectleider Remco Scheffers van Convoi, die de kraan in ontvangst nam van Tadano Sales Manager Richard Beenen.
Convoi heeft de Tadano AC 3.045-1 City besteld met uitgebreide uitrusting inclusief montagetip, camera's en afstandsbediening. “De AC 3.045-1 City is bedoeld als aanvulling op de kraanvloot van onze Zwitserse Convoi-vestiging. We willen hem daar vooral voor nieuwe installaties gebruiken", meldt Remco Scheffers, die ook op een ander voordeel van de AC 3.045-1 City wijst: „door zijn voordelige aslasten en zijn compacte afmetingen is het gemakkelijk om er een transportvergunning voor te krijgen, en dat maakt de compacte stadskraan van Tadano nog zuiniger voor Convoi“, benadrukt hij.

Over Convoi

De Nederlandse industriële dienstverlener Convoi, gevestigd op Maastricht Airport, is gespecialiseerd op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en logistiek. Naast elektrische en automatiseringsoplossingen omvat het dienstenpakket ook industriële montages en ‑installaties, evenals machine- en fabrieksverhuizingen.
Bij Convoi werken zo'n 500 mensen op vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Slowakije, Polen, Tsjechië en Zwitserland.

Importeur voor België: Tadano Belgium
Importeur voor Nederland: Tadano Nederland

 

Voor meer informatie: Tadano