Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

TKD 2023: Pladdet

TKD 2023: Pladdet

Van donderdag 8 juni tot en met zaterdag 10 juni pakt Pladdet uit op de Technische Kontakt Dagen in Almere. Alle dagen heet het team van Pladdet haar bezoekers een warm en gastvrij welkom op de Pladdet stand 123.

Hier worden verschillende Pladdet aanbouwdelen voor graafmachines en wielladers getoond en kunnen bezoekers onder het genot van een hapje en drankje het vakmanschap en de kwaliteit van het familiebedrijf zelf ervaren. 

Het complete assortiment van Pladdet bestaat uit:
-Graafbakken 
-Grijpers
-Hijsjibs en verlenggieken
-Alle typen snelwissels van het merk Pladdet en Oilquick 
-Kantelstukken en kantelmotoren van Pladdet
-Tiltrotators van het gerenommeerde Zweedse merk SMP
-Spoorbouwapparatuur
-Sloopapparatuur
-Verdichtingsapparatuur
-Zuigunits
-Bosbouwapparatuur van het merk Westtech en de Pladdet houtgrijper en houtsplijter
-Specials

Groeiend familiebedrijf

Pladdet is leverancier van aanbouwdelen voor grondverzetmachines en dealer van het merk Hitachi en diverse andere machinemerken. Een groeiend familiebedrijf dat dit jaar 80 jaar bestaat. Pladdet staat bekend om de goede prijs-kwaliteit verhouding. Ieder jaar levert het bedrijf zo’n 7.000 aanbouwdelen voor graafmachines en wielladers, voor klanten wereldwijd. Vakmanschap en het leveren van topkwaliteit staan daarbij voorop.

Van harte welkom op stand 123

Bezoekers zijn van harte welkom op stand 123 om persoonlijk kennis te maken met de Pladdet-producten onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Voor meer informatie: Pladdet