Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

TKD 2023: Case Construction

TKD 2023: Case Construction

Tijdens de Technische Kontakt Dagen die van 8 tot en met 10 juni plaatsvinden op de Nobelhorst in Almere pakken de Nederlandse dealers uit met een flinke greep uit het programma grondverzetmachines van Case Construction. Schmidt Bouwmachines, Troost Machinehandel en Techniek en Van der Vrande Bouwmachines laten zien dat Case flink aan de weg timmert met productvernieuwingen in vrijwel alle segmenten.

Na de overname van Sampierana door CNH is de lijn minigravers van Case compleet vernieuwd en een flink deel van de nieuwe D-serie zal tijdens de TKD te zien zijn. Ook de eerste elektrische minigraver van Case, de CX15EV, de elektrische tegenhanger van de conventionele Case CX14D is present.

De E-serie rupsgraafmachines is al enige maanden in Nederland verkrijgbaar, maar zal voor het eerst tijdens een Nederlandse beurs getoond worden aan het publiek. Ook de nieuwe mobiele graafmachine, die enkele weken geleden werd geïntroduceerd, zal te bezichtigen en te proberen zijn. Natuurlijk mogen tijdens de show de alom geprezen Case wielladers niet ontbreken.

Met de onlangs geïntroduceerde en getoonde machines laat Case zien volop in ontwikkeling te zijn. Op weg naar een duurzame toekomst.

 

Voor meer informatie: Case Nederland