Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Sennebogen 830 E staat zijn mannetje in de sloop

Sennebogen 830 E staat zijn mannetje in de sloop

In het stadscentrum van Straubing is een permanente behoefte aan nieuwe parkeerplaatsen. Omdat er al een dichte bebouwing heerst, zijn vrije ruimtes zeldzaam. Naast het stationsterrein, stond een niet meer in gebruik zijnde magazijnsilo, die nu stuk voor stuk is ontmanteld door de Sennebogen sloopgraafmachine 830 E van het sloopbedrijf Plannerer.

De machine, die als huurmachine in gebruik was geweest uit de Sennebogen verhuurvloot, was uitgerust met een volledig hydraulisch Oilquick snelwisselsysteem en sloopschaar om gecontroleerd te kunnen demonteren.

Snelle demontage mogelijk door snelle werkprestaties

Als er nieuwe gebouwen gebouwd moeten worden, moeten oude wijken. In dit geval een nieuwe parkeergarage die gebruikt kan worden door de omliggende bedrijven en stationsgasten.
De sloopgraafmachine Sennebogen 830 E is een betrouwbare partner die snel en efficiënt gebouwen kan slopen. In totaal was de Sennebogen-machine twee dagen in sloopgebruik. Voor het werk in het stadscentrum van Straubing maakte de firma Plannerer gebruik van een Sennebogen-huurmachine, die met veel eigenschappen wist te overtuigen.
Omdat explosieven of zelfs de klassieke sloopkogel niet overal zonder problemen kunnen worden gebruikt, bieden de Sennebogen sloopgraafmachines veel voordelen, vooral voor veeleisende sloopwerkzaamheden in krappe ruimtes. Daarnaast kan het gericht afbreken van een object bijdragen aan duurzaamheid door sloopmaterialen zoals bakstenen, metalen en hout te recyclen door middel van innovatieve technologie.

Snel werken en bediening van de Sennebogen 830 E

In de sloopsector is een krachtige machine van groot belang. Er moet immers snel en efficiënt gewerkt worden en er moet snel ruimte gecreëerd worden voor het verdere gebruik van het terrein.
Een ander thema is veiligheid op het werk. De Sennebogen 830 E is uitgerust met een hydraulisch verbreedbare onderwagen en biedt optimale stabiliteit, vooral op een opgevuld sloopplateau.
De geringe transportbreedte maakt het ook gemakkelijk om de machine naar de volgende werklocatie te transporteren.
De aanwezige machinisten op de slooplocatie in Straubing waren onder de indruk van de bediening van de machine en hoe nauwkeurig en snel deze kan worden bediend. De ruime cabine biedt voldoende ruimte om ontspannen te werken. Uitgerust met de in hoogte verstelbare Maxcab , die ook tot 30° kan worden gekanteld, heeft de machinist vrij zicht op het werkgebied.
Na twee dagen in het centrum van Straubing te hebben gestaan, kon de machine door naar de volgende opdracht.

Het sloopbedrijf Plannerer GmbH is al 30 jaar een professional in sloopwerk. Het bedrijf uit de noordelijke Opper-Palts biedt zijn diensten in heel Duitsland aan.

Importeur voor de Benelux: SMT

 

Voor meer informatie: Sennebogen