Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

TKD 2023: Van der Peet Trailers

TKD 2023: Van der Peet Trailers

Tijdens de TKD 2023 in Almere zal Van der Peet Trailers een tweetal opleggers tonen, de Stas U-Rockstar en Buildstar.

Van der Peet Trailers importeert al vele jaren de Belgische Stas trailers. Stas is een bekende fabrikant van kip- en walkingfloortrailers die hun toepassing vinden in de bouw, recycling en agro.

U-Rockstar kipper

De Stas U-Rockstar is een stalen kipper voor transport van bijvoorbeeld zand, grind, grond, puin en asfalt (in geïsoleerde uitvoering). De U-Rockstar is een halfronde kuipkipper. De bak heeft geen dwarsliggers onder de vloer en heeft spantloze zijwanden. De zeer stijve zijwanden zijn gemaakt van gezette Hardox-plaat. Het chassis is van hoogwaardig, lichtgewicht staal.

Buildstar kipper

De Stas Buildstar heeft een uitmuntende stabiliteit en is uitermate geschikt voor transporten waarbij het er nog wel eens op aan komt. De zijwanden zijn gemaakt van aluminium plankprofielen, en daardoor helemaal glad. En door het zeer brede chassis heeft u een kipper in huis waar u op kunt bouwen. De Stas Buildstar kippers kunnen uitgevoerd worden met hydraulische Van der Peet-dakluiken en/of extra slijtvaste kunststof of RVS-beplating in de laadbak.

 

Voor meer informatie: Van der Peet Trailers