In beeld

Kom naar de Intermat 2024, vraag nu uw gratis toegangbadge aan!

Kom naar de Intermat 2024, vraag nu uw gratis toegangbadge aan!

INTERMAT, hét bouwmaterieel- en GWW-evenement is terug in 2024!

Na 6 jaar afwezigheid wordt van 24 t/m 27 april 2024 eindelijk weer de INTERMAT, de internationale vakbeurs voor equipment en duurzame oplossingen voor de (infra)bouwsector, gehouden in Parijs. 1.000 internationale exposanten, waaronder alle grote materieelmerken presenteren er hun nieuwste machines en innovaties. Het centrale thema is duurzaamheid en emissieloos werken. Mis het niet en vraag nu al uw gratis toegangsbadge aan!

Internationaal aanbod

Op de komende editie van de INTERMAT worden 1.000 exposanten verwacht, waarvan ongeveer 70 % internationaal, afkomstig uit 40 landen. Naar verwachting zal de vakbeurs bezocht worden door ruim 180.000 personen, waarvan 1/3 internationaal uit 170 landen. Bekijk de exposantenlijst.

Mis het niet tijdens de INTERMAT!

Tenslotte vinden tijdens de INTERMAT weer talloze evenementen plaats, zoals de tweede editie van de World of Concrete Europe voor alle spelers in de betonsector, het buitenterrein met materieeldemonstraties…

Uw reis & verblijf in Parijs

Met de Eurostar (voorheen Thalys) reist u snel en gemakkelijk naar de Franse hoofdstad, in slechts 3.18 uur vanaf Amsterdam (2.36 uur vanaf Rotterdam). U bestelt uw tickets op NS International. Daarnaast beschikt Parijs over een ongeëvenaard aanbod aan overnachtingsmogelijkheden. Wij raden u aan tijdig uw hotelkamers te reserveren!

Meer weten?

Op de website van de beurs kunnen bezoekers terecht voor de voorbereiding van hun beursbezoek, het programmaoverzicht, de beursplattegrond en de exposantenlijst. In Nederland wordt de INTERMAT vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel: 020-4620020, email: netherlands@promosalons.com). Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor al hun vragen.

 

Voor meer informatie: Toegangsbadge Intermat