Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Elektrische Komatsu mini met uitgebreide fabrieksgarantie

Elektrische Komatsu mini met uitgebreide fabrieksgarantie

Komatsu Europe kondigt zijn nieuwste innovatie aan, de PC33E-6, een nieuwe elektrische minigraafmachine van 3 ton, uitgerust met een lithium-ionbatterij. Ontworpen om nieuwe normen te stellen in emissievrij werken, met uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde veiligheidskenmerken, leidt deze geavanceerde nieuwe machine de weg naar een toekomst van schone en zorgzame praktijken en emissievrij werken.

Gebaseerd op meer dan een eeuw Komatsu-expertise op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie, toont de PC33E-6 een toewijding aan een duurzame toekomst. Komatsu beschouwt de marktintroductie van dit nieuwe elektrische model als een springplank voor de ontwikkeling van een markt voor kleine elektrische constructies en als onderdeel van Komatsu's wereldwijde initiatief om tegen 2050 koolstofneutraal te zijn. De PC33E-6 kan jaarlijks meer dan zijn eigen lichaamsgewicht aan CO2-uitstoot besparen in vergelijking met conventionele dieselaangedreven producten, zonder concessies te doen aan prestaties of veiligheid.
Emanuele Viel, Group Manager Utility zei: “De PC33E-6 beschikt over batterijen met een grote capaciteit en een zeer efficiënte stroomlijn, waardoor de meeste klanten non-stop een volledige dienst kunnen werken voordat ze moeten opladen. Dankzij een razendsnel oplaadsysteem wordt de uitvaltijd aanzienlijk verminderd, wat zorgt voor een hogere productiviteit en efficiëntie op de werklocatie.

Uitgebreide fabrieksgarantie

Komatsu begrijpt het belang van gemoedsrust voor onze klanten, en de PC33E-6 wordt geleverd met ons exclusieve Komatsu inleidende E-support klantenprogramma. Dit uitgebreide pakket omvat een gratis onderhoudsplan van 3 jaar, volledige machinegarantie en 5 jaar garantie op onderdelen die specifiek betrekking hebben op de nieuwe hoogwaardige elektrische componenten van de aandrijflijn - allemaal zonder extra kosten.
De PC33E-6 vertegenwoordigt niet alleen een paradigmaverschuiving in emissievrije technologie, maar kan ook bogen op Komatsu's onmiskenbare DNA en opvallende esthetiek. Door voor deze elektrische minigraafmachine te kiezen, kunnen klanten hun uitstoot in eigen handen nemen terwijl ze genieten van eersteklas prestaties.

PC33E-6 belangrijkste verkoopkenmerken

Nieuw voor elektrische minigraafmachine:
-Emissievrije elektrische minigraafmachine: inzet voor het milieu
-Laag geluidsniveau en trillingen: absoluut comfort
-Betrouwbaarheid: Komatsu ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd – zegt genoeg.
-Prestaties: hoog koppel van de permanente magneetmotor
-Werkcapaciteit: 35kWh van de veilige en betrouwbare Li-Ion batterij om de meerderheid van de aanvragen van klanten
-Nieuwe luchtgeveerde stoel met hoog comfort: comfort hoger, productie hoger.
-Nieuwe 3,5” LCD-monitor: juiste info: op het juiste moment zonder afleiding.
-Foutcodes zichtbaar in Komtrax -> eenvoudig onderhoud -> lagere kosten.
-Snel opladen tijdens je lunchpauze: off-board lader voor snelladen (20-100%)
-Vertrouwd Komatsu- gevoel: bewezen prestaties van originele Komatsu-componenten
-E-support: inleidend onderhoud en garantieaanbieding voor absolute gemoedsrust

Importeur voor de Benelux: Bia Group

 

Voor meer informatie: Komatsu Europe