Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Relly wielladers nu ook in België

Relly wielladers nu ook in België

De recente Matexpo vormde het podium voor het officiële Belgische debuut van de Relly mini-wieladers. Deze compacte, breed inzetbare machines zijn in Nederland sinds 2021 op de markt en mogen zich in een grote belangstelling verheugen.

Die populariteit is niet alleen te danken aan de doordachte, solide constructie, de eenvoudige bediening en de geringe onderhoudskosten, maar ook aan de mogelijkheid om de machine met een uitgebreide reeks aanbouwdelen of aanpassingen 'op maat' af te stemmen op de eisen van de gebruiker. 
De Relly kent drie basisvarianten in de vorm van de 1.0., de 1.3 en de 1.8, met keuze tussen betrouwbare, zuinige dieselmotoren en elektrische aandrijving. De emissievrije varianten zijn sterk in opkomst, niet alleen omdat er bij projecten steeds vaker om uitstootvrije machines wordt gevraagd, maar ook omdat ze qua inzetmogelijkheden niet onder doen voor hun traditioneel aangedreven soortgenoten.

De Relly loaders worden in België op de markt gebracht door Contramatt, Senex en Terramax/Palmaers, gerenommeerde bedrijven die met machines voor grondverzet en aanverwante bedrijfstakken hun sporen hebben verdiend en over een landelijk dekkend netwerk beschikken. Als producent van de Relly is De Schans bijzonder verheugd over deze samenwerking, die de koper dezelfde persoonlijke aandacht en service garandeert als de Nederlandse gebruikers van deze machines. 

 

Voor meer informatie: De Schans