Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Tobroco-Giant toont verrassende modellen tijdens Agritechnica

Tobroco-Giant toont verrassende modellen tijdens Agritechnica

De Nederlandse fabrikant van onder meer wielladers en aanbouwdelen laat in Hannover de nieuwste e-wielladers en speciale uitvoeringen zien.

Naast de noodzaak om het werk met de juiste machines en apparatuur zo eenvoudig en economisch mogelijk uit te voeren, ligt de focus in de landbouw momenteel ook op de bescherming van het milieu en het klimaat. Op ‘s werelds grootste landbouwbeurs, Agritechnica, die van 12 tot en met 18 november plaatsvindt in Hannover, Duitsland, worden tal van innovaties en oplossingen gepresenteerd, waaronder die van Tobroco-Giant.

De perfect passende machine voor elke klant

Tobroco-Giant is een mondiale speler op het gebied van compacte machines en biedt slimme oplossingen voor alle dagelijkse werkzaamheden in een breed scala van branches. Het traditioneel brede aanbod van verschillende modellen, talloze varianten en opties zorgt ervoor dat letterlijk elke klant het model vindt dat perfect past bij zijn werkzaamheden. Zo is de telescooplader GT5048 ook te zien in Hannover. Deze populaire machine is ideaal voor klussen die belangrijk zijn in de landbouw.
Op de Agritechnica zal Tobroco-Giant 13 machines tentoonstellen, waarvan een aantal modellen elektrisch aangedreven zijn. De machines bevatten verschillende opties wat betreft cabine of dak. Tobroco-Giant breidt het aanbod van elektrische machines voortdurend uit en heeft als doel om in de toekomst voor elk model een elektrische variant aan te bieden. Op de stand worden ook verschillende oplaadmogelijkheden getoond, zoals de 300A snellader en de autolaadpaal, die het gebruik van e-wielladers nog comfortabeler en aantrekkelijker maken.

Betrouwbare kwaliteit

Tobroco-Giant maakt gebruik van de modernste technology en past de beste componenten toe van bekende fabrikanten. Giant wielladers en aanbouwdelen worden met de grootste zorgvuldigheid en kwaliteit geproduceerd. Hoge hefkracht in combinatie met compacte afmetingen zorgen ervoor dat de wiellader ook in zeer krappe ruimtes kan worden gebruikt en dat het verplaatsen van zware ladingen makkelijk uit te voeren is. De speciale uitvoering van de G2700 Tele HD+ in Red-Ant-Edition laat de grote hefkracht van een Giant zien.
De populaire en veelzijdige G2700-serie zal in verschillende versies te zien zijn: de G2700 HD+, G2700 Tele HD+ en uitgevoerd met elektrische aandrijving: de G2700E X-TRA en de G2700E Tele. De 100% elektrische machines van Tobroco-Giant zijn emissieloos en geluidsarm en daardoor zeer geschikt om ‘s nachts mee te werken, tussen de dieren of naast scholen en ziekenhuizen.

De bekende en populaire skidsteer serie van Giant, ook wel de ‘hop-on-hop-off machine’ genoemd, is uitgebreid met de GS950T. De skid op rupsen heeft meer tractie dan de skid op wielen. Het zwaartepunt van de machine is veranderd, waardoor de druk op de bodem wordt verdeeld en de skid veel stabieler is. Naast de wielladers zijn er ook een heleboel aanbouwdelen op de stand aanwezig. Dit is slechts een selectie van het grote aanbod aanbouwdelen dat Tobroco-Giant in het programma heeft.

Green productivity

De mier in het logo van Giant staat symbool voor de kracht in de machines. Oogappel op de stand is de G2700E X-TRA, uitgevoerd in de Green-Ant-Edition. Deze krachtpatser, geheel in lijn met het thema Green Productivity, beschikt over vele kwaliteiten.
Op stand B38 in hal 06 verwelkomt Tobroco-Giant haar gasten.

 

Voor meer informatie: Tobroco-Giant