Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Oranje krachtpatser

Oranje krachtpatser

Met de levering van een nieuwe Hitachi ZX300LC-7 2P heeft de Witte Aannemingen uit Maldegem een breed inzetbare zware rupsgraafmachine in zijn machinepark.

Dankzij de hydraulische verstelbare giek heeft deze machine niet enkel een breed graafbereik, maar beschikt de ruim 32 ton wegende machine ook nog eens over een hoog hefvermogen. Beide komen uitstekend van pas in de diversiteit van de werkzaamheden. Zo wordt de machine ingezet bij grondwerk maar ook bij rioleringswerkzaamheden waarbij zware elementen moeten worden geplaatst.
Davy, de machinist, was dan ook erg tevreden met deze nieuwe machine, waarbij zeker naar de wensen van de machinist werd gekeken. De machine, die standaard al behoorlijk compleet is, werd door Pladdet uitgevoerd met de nodige extra’s.
Optioneel werd de machine voorzien van een Groeneveld vetsmeersysteem, rechtuit-rijfunctie met behulp van een pedaal, hijslatten onder de lepelsteel, kettingkist tussen de rupsen en een aparte luchtcompressor. Sitech voorzag de Hitachi ZX300LC-7 2P van De Witte van een compleet Trimble Earthworks GPS systeem.

 

Voor meer informatie: Pladdet