Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Sennebogen vernieuwt grondig haar cabine voor nog meer comfort

Sennebogen vernieuwt grondig haar cabine voor nog meer comfort

Het comfort van de machinist is een prioriteit bij Sennebogen, aangezien de machinist dagelijks vele uren in de cabine doorbrengt. De maXcab is ontworpen om het werken in de machine voor de machinist zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken. De uitgebreide cabine-update rondt de nieuwe kenmerken van de G-serie op ideale wijze af en zet opnieuw nieuwe normen.

Comfortstoel en klimaatstoel

Naast de comfortstoel met luchtvering aangepast aan de machinist, zorgen individuele ergonomische instelmogelijkheden zoals verstelbare armleuningen en optimaal gepositioneerde bedieningselementen voor maximaal comfort tijdens het rijden. Ook de optionele comfortstoel met airconditioning draagt hieraan bij.

Comfort-audiosysteem

Lawaai is een alomtegenwoordig probleem waaraan machinebedieners dagelijks worden blootgesteld. Het nieuwe Sennebogen Comfort Audiosysteem biedt de oplossing: de geavanceerde Active Noise Cancelling-technologie kan schadelijk geluid tot 50 procent verminderen en tegelijkertijd een hoogwaardig communicatiesysteem bieden. De optionele Sennebogen radiohelm maakt eenvoudige radiocommunicatie met werknemers buiten de machine mogelijk. Het voordeel hier: geen vervelende kabels, omdat de radio via een USB-kabel kan worden opgeladen. Bovendien wordt omgevingsgeluid gedempt door de microfoon.

Airconditioning en luchtstroom

Naast de reeds genoemde innovaties overtuigt de Sennebogen maXcab vooral door het grote aantal luchtnozels. In totaal 10 ingebouwde luchtnozels zorgen voor een gelijkmatige luchtcirculatie en een goed getemperde werkplek - zowel in de zomer als in de winter.

Ondersteuning van de machinist via camera's

Belangrijke bedrijfsparameters en duidelijke tekstweergaven van foutmeldingen voor snelle probleemoplossing zijn duidelijk zichtbaar op het cameradisplay. De machinist wordt bij zijn werk ondersteund door camera's. Via het monitorsysteem in de cabine kan hij de gevarenzone gemakkelijk in de gaten houden. Bovendien detecteert het achteraf te monteren Backeye360-camerasysteem met zijn vier camera's, mensen en elimineert dode hoeken. Een breed scala aan veiligheidsvoorzieningen voor elke toepassing zorgen voor extra veiligheid voor de machinist, terwijl heldere LED-koplampen ook bij moeilijke lichtomstandigheden veilig werken garanderen.

Voorzieningen voor de machinist: zonneklep, USB en koelbox

De cabine is vaak niet alleen de werkplek van de machinist, maar ook zijn eigen persoonlijke ruimte. Daarom hecht Sennebogen veel belang aan het welzijn van de machinist en integreert extra functies in de maXcab , zoals de zonneklep, die voor beter zicht en bescherming tegen verblindend zonlicht zorgt. Dankzij de 12V-, 24V- en USB-laadaansluitingen kunnen elektronische apparaten eenvoudig rechtstreeks in de cabine worden opgeladen, terwijl een geïntegreerde koelbox drankjes en snacks koel houdt, zelfs bij hoge buitentemperaturen. Entertainment en veiligheid voor de machinist wordt verzorgd door de ingebouwde radio, die naast een geïntegreerd handsfree systeem over Bluetooth- en USB-functies beschikt. Sommige klanten konden de voordelen van de nieuwe maXcab zelf ervaren tijdens de Sennebogen Operators' Xperience machinistendag in februari. De uitkomst was overweldigend enthousiast over het uitstekende comfort van de cabine.

Bewonder de cabine op IFAT 2024

Ervaar de voordelen van de maXcab op IFAT 2024 in München met de tentoongestelde machines uit de G-serie: 822 G, 824 G en de wereldprimeur, de 826 G, op de ruim 400 vierkante meter grote Sennebogen-stand in hal C5, nr. 451/ 550.

 

Importeur voor Benelux: SMT
   

Voor meer informatie:

Sennebogen