Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Compacte Hitachi voor De Jaeger

Compacte Hitachi voor De Jaeger

Geen enkele bouwplaats is te veeleisend voor de nieuwe Hitachi ZX225 USLC-7 2P. Onlangs leverde Pladdet deze krachtpatser af aan firma de Jaeger uit Evergem. De rupsgraafmachine heeft een gewicht van circa 27,5 ton en een korte zwenkradius aan de achterzijde van slechts 1,68 meter.

Ruim en luxe

De ruime luxe cabine heeft een ruim interieur en veel beenruimte voor meer comfort. De machine is door het nieuwe ergonomische bedieningspaneel makkelijk te bedienen en de besturing is goed bereikbaar. Met de multifunctionele controller kan op de LCD-monitor van acht inch snel door het menu worden genavigeerd en het hi-res antireflectiescherm is goed leesbaar. Bovendien biedt de vernieuwde lay-out een duidelijk display en functionaliteiten zoals airconditioning, DAB+ radio en Bluetooth.

Beter zicht

De nieuwe Hitachi Zaxis-7-graafmachines zijn nog veiliger door een beter zicht over het werkterrein. Onder meer dankzij de kijkhoek van bovenaf van 270 graden door middel van het Aerial Angle-camerasysteem. Bij de ZX225US-7 en de ZX225USR-7 is bovendien het zicht naar voren verbeterd door de verlaging van de glasroede en het zicht naar links door de verplaatsing van de middenstijl. Door de nieuwe LED-werklampen en een ruitenwisser met een vergroot wisoppervlak kunnen machinisten onder moeilijke omstandigheden toch met vertrouwen werken.

Op wens van De Jaeger is de machine is onder andere uitgerust met een smeersysteem, hijslat, opklapbare trede, extra werkverlichting en een Pladdet kantelstuk.

 

Voor meer informatie: Pladdet