Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Veelzijdige Atlas 140W voor Olminkhof

Veelzijdige Atlas 140W voor Olminkhof

Loon- en Grondverzetbedrijf Olminkhof Neede B.V. heeft een Atlas 140W mobiele graafmachine in gebruik genomen. Deze Atlas 140W met Stage 5 motor is door Hans van Driel in Ommen, via Vortex Service B.V. uit Brummen, geleverd aan Olminkhof.

De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Stage 5 Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 89 kW (121 pk) en dankzij het motortoerental (max. 1.800 omw/min.) een laag brandstofverbruik. De circa 14,4 ton wegende Atlas 140W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de geluidsarme cabine en een grote stabiliteit.

De Atlas 140W voor Olminkhof is door Hans van Driel in Ommen voorzien van onder andere centrale smering, stalen spatborden, extra gereedschapskist op de onderwagen, extra functie en extra werkverlichting. Vortex Service B.V. heeft de Atlas 140W voorzien van een Engcon draaikantelstuk.

 Over Olminkhof

Bij Loon- en Grondverzetbedrijf Olminkhof Neede B.V. kunt u terecht voor alle activiteiten op gebied van grondbewerking. Zaaien, oogsten, grondverzet en voor alles wat daarmee in het verlengde ligt, bent u bij Olminkhof aan het juiste adres. Kwaliteit staat voorop! 

Over Vortex

Vortex Service B.V. uit Brummen is een bedrijf op het gebied van service, reparatie en totaaloplossingen voor alle grondverzet- en bouwmachines. Vortex Service BV biedt u complete onderhoudsmogelijkhedenen is gespecialiseerd in vakkundig herstel, laswerk aan gieken, graafbakken e.d. Daarnaast kan Vortex u adviseren bij de technische aanpassingen aan uw machinepark en deze wijzigingen vervolgens naar wens uitvoeren. 

 

Voor meer informatie: Hans van Driel