Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Oranje boven

Oranje boven

Verhuur- en Loonbedrijf Schuurman B.V. uit Abcoude heeft, via de Kemp Groep, na een nieuwe Kobelco SK75SR-7 ook een Kobelco SK140SRLC-7 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Deze Kobelco vervangt een Hitachi ZX130.

Naast de geweldig comfortabele cabine, waarin echt iedere machinist zich de koning voelt, zijn de prestaties dus ook verbeterd. De combinatie van kracht, snelheid, laag brandstofverbruik en comfort stelt de gebruiker in staat de productiviteit te verhogen. Dus direct meer rendement en lagere kosten per draaiuur.

De Kobelco SK140SRLC-7 is uitgerust met een nieuwe Stage 5-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De Isuzu motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW (117 pk) bij een toerental van 2.200 omw/min. Dit is 10% meer dan de Kobelco SK140SRLC-5. De opbreekkracht van 105,4 kN is maar liefst 17% meer dan het vorige model.

De al zeer complete Kobelco SK140SRLC-7 rupsgraafmachine is naar de wensen van Schuurman opgebouwd. Denk hierbij aan o.a.; een hydraulische snelwissel, een gereedschapskist op de onderwagen, kruisbediening t.b.v. de verlenggiek, lekolieleiding 27MC, startonderbreker en overdrukvoorbereiding. Daarnaast is de machine afgeleverd met een graafbak, opklapbare treeplank met klompenhaken bij de cabinedeur, veiligheidspakket, extra werkverlichting, geblindeerde achterruit en zijruiten, oranje bedrijfskleur en belettering.

Over Verhuur- en Loonbedrijf Schuurman B.V.

Verhuur- en Loonbedrijf Schuurman B.V. is een professioneel loonbedrijf dat meer dan 45 jaar actief is in de agrarische en cultuurtechnische sector. Schuurman is gevestigd op Gein noord te Abcoude. Dit is onder de rook van Amsterdam, aan de kant van Utrecht. Naast aangenomen werk en verhuurt Schuurman machines voor de landbouw en graafmachines met bediening in het grondverzet. Schuurman voert werkzaamheden uit in zowel de bovengrondse als ondergrondse infra. Dit doen zij voor zowel overheden, bedrijven als particulieren. Betrouwbaarheid en betrokkenheid zijn zaken waar men veel waarde aan hecht. Dit geld zowel naar de klanten, als naar medewerkers en de leefomgeving.

 

Voor meer informatie: Kemp Groep