Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Collé Rental & Sales breidt vestigingsnetwerk uit in Beieren

Collé Rental & Sales breidt vestigingsnetwerk uit in Beieren

Door de overname van de firma REMA Gabelstapler und Hebetechnik GmbH heeft Collé een nieuwe vestiging in het zuiden van Duitsland gevonden. De nieuwe vestiging Collé Augsburg is gelegen nabij Augsburg in de gemeente Friedberg tussen Ulm en München in Beieren.

Collé Augsburg maakt deel uit van het groeiende netwerk van vestigingen binnen Collé Rental & Sales en onderstreept hiermee het belang van de Duitse markt. Met Collé Augsburg versterkt het bedrijf (parallel met de voortzetting van de activiteiten van REMA) de aanwezigheid in Zuid-Duitsland en vooral in Beieren. “Met onze nieuwe vestiging spelen wij in op de toenemende vraag naar onze machines en diensten in Beieren,” verklaard Lars Hendricks, Regiomanager Noordwest. “Met Collé Augsburg, Collé Philippsburg en onze laydown in Frankfurt kunnen we onze klanten in de regio’s een nog betere service bieden en perfect voldoen aan de eis, om in de kortst mogelijke tijd bereikbaar te zijn.

Collé Augsburg is gunstig gelegen, direct aan de snelweg A8, die München, Augsburg en Ulm met elkaar verbindt. De nieuwe vestiging is voorzien van een magazijn, werkplaats en kantoorruimtes. Zoals in alle vestigingen vinden klanten ook in Augsburg een groot verhuurassortiment aan machines en materieel, professioneel advies en een uitgebreide service. Bovendien staan machines en materieel uit het assortiment van REMA GmbH te koop. Het verhuurassortiment van Collé bestaat o.a. uit hoogwerkers, heftrucks, verreikers en grondverzetmachines alsook kranen, minikranen, lichtmasten, compressoren etc. 

 

Voor meer informatie: Collé Rental & Sales