Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Ier wint Excavator Hero-titel 2021

Ier wint Excavator Hero-titel 2021

In oktober en november streden 12 machinisten om de titel van Excavator Hero 2021, die jaarlijks wordt georganiseerd door Rototilt. Na een telling van 3 dagen is bevestigd dat de Ier Eoin O'Connor de eerste prijs mee naar huis zal nemen worden beloond met een reis-, accommodatie- en toegangsbewijs voor Bauma2022 - 's werelds grootste bouwbeurs.

De organisator Rototilt stond 12 geselecteerde Rototilt tiltrotator machinisten van over de hele wereld toe om te concurreren met hun eigen geproduceerde films in de sociale campagne Excavator Hero, waar iedereen kon stemmen op hun favoriete inzending. Er werden meer dan 20.000 stemmen ontvangen en nu is het duidelijk dat Eoin O'Connor dit jaar de titel van Excavator Hero mee naar huis neemt.

Eoin werkt als machinist bij John Ormonde Wexford Sand, waar hij voornamelijk maneges en galoppaden bouwt. De film kreeg veel aandacht waar hij een Volvo EC140EL graafmachine bedient die is uitgerust met Rototilt R5 tiltrotator. Eoin zal niet alleen de titel Excavator Hero van 2021 dragen, maar zal ook worden beloond met een reis-, accommodatie- en toegangsbewijs voor Bauma 2022 voor zichzelf en een extra persoon naar keuze.

Het is een geweldig gevoel om de titel vast te houden! De steun van de gemeenschap en op sociale media was overweldigend, maar vooral van familie en vrienden”, zegt Eoin O'Connor, Excavator Hero 2021.

Meer over de Excavator Hero-campagne

De zelfgeproduceerde films van de 12 deelnemers werden gepubliceerd op de website www.excavatorhero.com, waar iedereen op hun favoriet kon stemmen. Degenen met de meeste stemmen gingen door naar de halve finale na een groepsfase en vervolgens de finale. Tot slot kronen ze een winnaar die reis-, verblijf- en toegangsticket voor Bauma 2022 voor twee personen wint.
Tijdens de campagne kreeg Rototilt meer dan 20.000 stemmen.

Importeur voor de Benelux: Eurosteel

 

Voor meer informatie: Rototilt