Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Demo Days 2022 gelanceerd

Demo Days 2022 gelanceerd

Na een succesvolle 39e editie van Matexpo, is het organisatieteam meteen gestart met de voorbereidingen van de 2e editie van Demo Days. Deze zal plaatsvinden op 3 en 4 september 2022, op de prachtige site van de ‘Terril de Saint-Antoine’ in de gemeente Boussu, Provincie Henegouwen.

Op 21 april stelde het team het nieuwe imposante terrein van Demo Days voor aan de reeds ingeschreven exposanten, de geïnteresseerde exposanten en pers. Met zo’n 85 personen wandelt over het parcours om de verschillende mogelijkheden van het terrein te ontdekken.
De site Terril Saint-Antoine is ruim 1 km lang en is meer dan 33 hectaren groot. Het hoogste punt is meer dan 60 meter. Dat is een aanzienlijke stijging ten opzichte van 2018 en betekent dus meer ruimte om de machines en vrachtwagens maximaal te demonstreren.

Grondverzet blijft de basis van het opzet. Er zijn wel enkele belangrijke wijzigingen voor bepaalde exposantencategorieën:
Grondverzet
Er mogen zes in plaats van vijf machines gedemonstreerd worden en de exposant kan ervoor kiezen om niet enkel graafmachines te tonen, dit in tegenstelling tot de eerste editie. Op die manier verruimt het aanbod machines voor de bezoeker aanzienlijk.
Accessoires & Technologie
Deze exposanten mogen voortaan een eigen buitenstand nemen, waarbij ze een graafmachine naar keuze meebrengen. Hiermee mogen dan accessoires (bakken, grijpers,…) of technologie (3D, laser,…) gedemonstreerd worden.

 

Voor meer informatie: Demo Days 2022