Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Bauma 2022: Trendsetter in sloop en recycling equipment Demarec toont primeur

Bauma 2022: Trendsetter in sloop en recycling equipment Demarec toont primeur

Op 24 t/m 30 oktober 2022 is het dan eindelijk zover; de Bauma in München is weer het middelpunt van de industrie. Een selectie van het productassortiment van Demarec zal aanwezig zijn op beursstand FM711/4. Noviteit is de DLP EcoLine 50 roterende vergruizer.

Bauma-noviteit: DLP EcoLine 50 roterende vergruizer

Deze vergruizer heeft een eigen gewicht van 4.200 kg. en is geschikt voor machines van 32-55 ton. De bekopening is 1.075 mm en de DLP-50 heeft een sluitkracht van 100 ton.
Met de huidige lijn van sloop- en recyclingproducten is Demarec sinds de oprichting 20 jaar geleden actief aan de top van de markt door het leveren van producten van topkwaliteit en het gebruik van innovatieve technieken. Maar gezien de ontwikkelingen in de markt is Demarec aan het brainstormen over het idee om een ​​nieuwe productlijn te lanceren gericht op het middensegment. Dit heeft geresulteerd in de Demarec EcoLine. Eerste productcategorie in deze lijn is de DLP roterende vergruizer. Later komt ook de eerste EcoLine starre vergruizer op de markt.
Hoewel de Demarec EcoLine scherp geprijsd is, zijn er bij de ontwikkeling geen concessies gedaan aan de kwaliteit. De Demarec DLP Ecoline bestaat uit acht modellen voor machines van 7 tot 55 ton. Maar het leveringsprogramma zal verder worden uitgebreid. De DLP EcoLine is voorzien van een standaard cilindertechniek en een andere technische constructie, met een speciaal voor de EcoLine ontwikkelde verwisselbare slijtdelen. De messen en schraaptanden worden bijvoorbeeld ook gebruikt in de Demarec Multi-Quick-Processor MQP. De filosofie van Demarec van volledig uitwisselbare slijtdelen is dan ook toegepast op de Ecoline.

Overige producten

Naast de DLP Ecoline roterende vergruizer toont Demarec natuurlijk meer, zo ook de DCC-30 2-cilinder betonschaar met een eigen gewicht van 2.425 kg, is geschikt voor machines van 20 tot 35 ton en heeft een bekopening van 1.150 mm.

De DXS-70-A schrootschaar met DemaPower 2.0 heeft een eigen gewicht van 6.750 kg., geschikt voor machines met een gewicht van 35 tot 80 ton.

Voor het segment van 45-60 ton toont Demarec de Multi-Quick Processor MQP-60 met C-kaak. Deze MQP heeft een eigen gewicht van 2.440 kg. De C-bek is gemaakt voor het slopen van constructies gemaakt van gewapend beton met een hoog percentage ijzerhoudende materialen en het snijden van staalconstructies

De DRG-36 sloop-sorteergrijper heeft zijn sporen ruimschoots bewezen in de sloop- en recyclingindustrie. Deze sloop-sorteergrijper heeft een eigen gewicht van 2.210 kg en is geschikt voor machines 30-50 ton.

Demo

Naast statisch opgestelde producten wordt er ook gedemonstreerd, hiervoor is de Multi-Shear DMS05 met C-, S- en V-bek in actie. Deze multi-schaar heeft een eigen gewicht van 500 kg en is geschikt voor midi graafmachines en schrankladers 3-9 ton.

 

Voor meer informatie: Demarec