Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Atlas 350MH overslagmachine voor Kremers Metaalhandel

Atlas 350MH overslagmachine voor Kremers Metaalhandel

Kremers Metaalhandel in Haps heeft, via Kemp Groep, een Atlas 350MH Stage 5 mobiele overslagmachine in ontvangst genomen. Deze Atlas 350MH vervangt een Terex 270MH.

Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine, met liftcabine, pendelende steunpoten en massieve banden, is voorzien van een Deutz Stage 5 zescilindermotor. Deze schone en stille motor is goed voor een hoge productiecapaciteit. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 180 kW (245 pk) en een zeer groot bereik. De liftcabine geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden want deze zit op ruim vijf meter boven het maaiveld. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers.

Machinist Huub zegt over de nieuwe Atlas het volgende; “Wat ik zo fijn vind aan de Atlas 350MH is het bereik van zestien meter. Cabine die behoorlijk hoog kan en de hefcapaciteit.” Daarnaast roemt hij Atlas om de betrouwbaarheid en de lange levensduur.

De Atlas 350MH is volledig naar de wensen en eisen van Kremers Metaalhandel opgebouwd en afgeleverd. Denk hierbij aan o.a. een centraal smeersysteem, belettering, extra ballast en extra werkverlichting. 

 

Voor meer informatie: Kemp Groep