Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Takeuchi TB335R binnendraaier met ongekende ruime & comfortabele cabine

Takeuchi TB335R binnendraaier met ongekende ruime & comfortabele cabine

De TB335R is de nieuwste Takeuchi binnendraaier met een gewicht van 3,5 ton. Wat dit type uniek maakt is de ruime en comfortabele cabine die is uitgerust met bijzondere features zoals een touchscreen monitor.

Deze binnendraaier kenmerkt zich daarnaast door een hoge stabiliteit tijdens de werkzaamheden en een goede bereikbaarheid van de servicepunten.

Highlights cabine

De cabine van de TB335R is bijna net zo groot als die van de conventionele TB235-2 (die al erg ruim is voor de 3,5 tons klasse). Dat zie je bij een binnendraaier niet vaak. Meestal moet er door de kenmerkende ingekorte achterkant ingeleverd worden op de ruimte in de cabine.
Bij de ontwikkeling van nieuwe Takeuchi binnendraaiers wordt er goed gekeken hoe de achterzijde kan worden ingekort zonder concessies te doen op het gebied van ruimte, ergonomie en het gebruiksgemak voor de machinist.
De machinist profiteert daarom naast de riante cabine ook van:
-7-inch monitor touch panel & jog dial knop
-Opklapbare rijpedalen
-Airco (optioneel)
-En een DAB+ radio (incl. handsfree bellen)

Stabiel

Nog een ander voordeel van de TB335 R is dat deze, ondanks zijn kortere achterzijde, ontzettend stabiel is. Door een slimme constructie is het zwaartepunt optimaal gepositioneerd.

Drie hydraulische functies

De machinist kan gebruik maken van maar liefst drie extra hydraulische functies op de meest complete uitvoering van dit type. Ideaal als je verschillende uitrustingsstukken wilt kunnen gebruiken voor je werkzaamheden. Een mooi bijkomend voordeel qua veiligheid is de standaard slangbreukbeveiliging waarmee de machine is uitgerust.

Toegankelijkheid servicepunten

Verder is de toegankelijkheid van alle servicepunten precies zoals je dat van een Takeuchi gewend bent. De minigraver is uitgerust met veel kappen die je ver kunt openen, zodat je al het nodige onderhoud snel en makkelijk uit kunt voeren.

   

Voor meer informatie: Takeuchi Benelux