Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

De Regt is Atlas trouw

De Regt is Atlas trouw

De Regt B.V. uit Etten-Leur heeft een nieuwe Atlas 160W in gebruik genomen. De Regt is al ruim vijfenvijftig jaar Atlas-klant.

In 1964 kocht De Regt zijn eerste mobiele graafmachine. Deze mobiele graafmachine voldoet aan Stage 5 emissienormen en beschikt over een moderne cabine met vernieuwd dashboard. 

De mobiele Atlas graafmachines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De nieuwe Deutz TCD 6.1 Stage 5 motor heeft een vermogen van 105 kW (143 pk) en dankzij het lage motortoerental een aantrekkelijk brandstofverbruik. De circa 16,5 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de moderne en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Hierdoor is deze mobiele graafmachine veelzijdig inzetbaar. 

Deze mobiele graafmachine voor De Regt is door de Kemp Groep o.a. afgeleverd met Engcon EC219 draaikantelstuk, brede Nokian banden, firmanaam, LED-verlichting, kettingkist aan de voorzijde van de onderwagen en inklapbare treeplank voor de cabinedeur.

Over de Regt

De Regt B.V. is opgericht in 1936 door Dhr. PH De Regt en verricht werkzaamheden zoals grond-, weg- en waterbouw. Het bedrijf is zich naast agrarisch loonwerk ook gaan richten op transport, aannemerij en cultuurtechniek. 

 

Voor meer informatie: Kemp Groep