Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

TKD 2023: Van der Spek

TKD 2023: Van der Spek

De TKD-stand van Van der Spek Vianen zal dit jaar bijna geheel in het licht staan van emissieloos werken. Van der Spek Vianen is een van de pioniers op het gebied van emissieloos bouwen. Zo is de Liebherr torenkraan als sinds mensenheugenis emissieloos en van der Spek zet deze traditie voort met haar andere merken.

Dit jaar zult u op stand nummer 169 de volgende geheel elektrische machines aantreffen:
- Hyundai HX260ALE, ook als demomachine
- Hyundai HX85E, ook als demomachine
- Hyundai/Ecodigger R 20, ook als demomachine
- Dynapac SD 1800 elektrische asfaltafwerkmachine
- Dynapac CC 1100 elektrische tandem trilwals
- Dynapac elektrische trilplaten
- Powerscreen Warrior 1800 Dual Power
- Siebotec Siebo 6000 elektrische trommelzeef
- Telestack TC 421 BAT transportband op rupsen, geheel elektrisch aangedreven.

En als klap op de vuurpijl, de primeur van de eerste batterij aangedreven Fuchs MHL 820 BATTERY+ overslag- en sorteermachine. Deze machine kan aan de stekker werken en gelijk laden en ook geheel zelfstandig op de batterijen werken, voor het schrootoverslag maar ook sorteer werk de ideale oplossing!
De Dynapac SD 1800 E is de eerste door een fabriek in serie geproduceerde elektrische asfaltafwerkmachine ter wereld en zal in gebruik genomen worden door Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V. De tweede machine loopt binnenkort van de band en zal de gelederen bij Heijmans gaan versterken.
De Telestack TC 421 BAT is ook een primeur voor de Nederlandse markt. De TC 421 BAT kan zich geheel zelfstandig verplaatsen op het werk en daarna weer draaien op een stekkeraansluiting, ook ideaal voor de emissie loze verhuur.

Voor de fijnproevers staan ook de Hyundai HW140A en HW150ACR diesel aangedreven mobiele graafmachines machines op onze stand en kunnen daar aan de tand gevoeld worden. Uiteraard met Stage 5 motoren. Door het grote succes van deze modellen waren ze een tijd niet leverbaar maar inmiddels is de voorraad bij van der Spek weer aangevuld. Kom deze machines proberen, dankzij het Rexroth Loadsensing systeem behoren de HW140A, HW150ACR, HW160A en HW170ACR tot de fijnst draaiende en afwerkende machines in de markt.
Van Hyundai zult u ook de nieuwste serie minigraafmachines aantreffen met een geheel nieuw en zeer modern design, onder andere vereerd met de RED DOT award, een Duitse onderscheiding voor zeer geslaagde ontwerpen. De nieuwe Hyundai midi graafmachine op banden, de HW65A zal present zijn met een eigen Hyundai Stage 5 motor.
De liefhebbers van wielladers worden ook niet vergeten. Van der Spek zal aanwezig zijn met twee modellen uit de uitgebreide Hyundai laadschoppen lijn. Deze TKD tonen ze de HL955A en de HL960A.

U bent van harte welkom op onze stand; stand 169 vlak bij de ingang. 

 

Voor meer informatie: Van der Spek Vianen