Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Pladdet introduceert revolutionair kantelstuk tijdens TKD

Pladdet introduceert revolutionair kantelstuk tijdens TKD

Pladdet zal tijdens de Technische Kontakt Dagen in Almere een primeur presenteren. Het bedrijf kondigt met trots de lancering aan van het nieuwe CW40-CW40 kantelstuk, dat een zeer lage hart-op-hart afstand van slechts 455 mm meet.

Het CW40-CW40 kantelstuk beschikt over een zwevende pen constructie die bovendien over-bemeten is voor de gewenste toepassingen. Dit resulteert in een product wat super robuust is en geschikt voor graafmachines tot 30 ton eigengewicht. Het onderscheidende kenmerk van dit kantelstuk is de constructie, waarbij zowel de onder- als bovenzijde uit één stuk zijn gegoten. Hoogte is belangrijk, met slechts 455 mm afstand hart-op-hart wordt het verlies aan opbreekkracht daadwerkelijk geminimaliseerd. 

Vaste aansluiting

Naast de snelwissel-aansluiting bovenaan, is een vaste ophanging bovenaan ook mogelijk, direct aan de machine. Het voordeel hiervan is dat de complete opbouwhoogte nog lager is omdat de vaste CW snelwissel vervalt. Nadeel kan zijn dat het kantelstuk dan niet snel uitwisselbaar is tussen meerdere machines. De keuze hiervoor ligt bij de klant.

Breed scala aan toepassingen

Pladdet heeft bij de ontwikkeling van dit innovatieve kantelstuk ook gedacht aan flexibiliteit. Met een kantelhoek van maximaal 45 graden en een eigen gewicht van slechts 560 kg is deze in te zetten op machines vanaf 15 ton. Dit maakt het CW40-CW40 kantelstuk ideaal voor een breed scala aan toepassingen.

Primeur

Pladdet is blij om dit baanbrekende kantelstuk voor het eerst te presenteren tijdens de Technische Kontakt Dagen in Almere. Dit evenement is de ideale gelegenheid voor professionals in de bouwsector om kennis te maken met de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovatieve producten van Pladdet.
Bezoekers van de Technische Kontakt Dagen kunnen de primeur van het CW40-CW40 kantelstuk ervaren en zich laten informeren over de mogelijkheden en voordelen ervan op de Pladdet stand 123.
Het CW40-CW40 kantelstuk van Pladdet is vanaf nu te bestellen. 

 

Voor meer informatie: Pladdet