Over ons

BouwmachineWeb.com is een online portaal dat haar bezoekers voorziet van productnieuws, reportages, machine- en voertuigimpressies, foto’s en nog veel meer. De nadruk ligt vooral op grondverzet-, sloop- en recyclingmachines en bouw- en zwaartransport.

Eind 2007 startte een kleine groep enthousiastelingen met BouwmachineWeb.com. Zeer bescheiden probeerde men iedere werkdag nieuws te publiceren en reportages te maken van open dagen, evenementen en beurzen in de branche.

Inmiddels zijn we al vele jaren verder en is een breed netwerk opgebouwd, waardoor we de bezoekers nog beter kunnen voorzien. De nadruk ligt op de Nederlandstalige bezoeker uit Nederland en Vlaanderen, maar de statistieken wijzen uit dat de site van ver over deze grenzen wordt bezocht!

Ervaring in de branche

Het team van BouwmachineWeb.com is werkzaam in de branche en heeft zelf veel technische kennis in huis, zodat men anders tegen de machines, voertuigen en aanverwante producten aankijkt. Ook heeft men zelf de feeling om deze te bedienen en/of te besturen, dat maakt BouwmachineWeb.com uniek.

Sociale media

Naast de eigen website wordt er ook veelvuldig gebruik gemaakt van de sociale media. Zo worden alle gepubliceerde berichten verlinkt op Facebook, Twitter en LinkedIn. Tevens heeft men nog een eigen Facebook-pagina en Instagram-account waar uitsluitend foto’s worden getoond.

Samenwerking

Sinds begin 2020 werken wij samen met vakblad Bouwmachines, ook voor hen verzorgen wij content die wij zelf maken.

BouwmachineWeb in een nieuw outfit

In 2021 hebben we BouwmachineWeb grondig vernieuwd, de website is geheel nieuw in een nieuwe outfit, waardoor we er weer de komende jaren tegenaan kunnen.