Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

TKD 2023: IVECO

TKD 2023: IVECO

Tijdens de komende TKD in Almere zal Iveco vooral haar zware gamma trucks tentoonstellen. Voor het wegtransport is er de S-Way, voor gemengd gebruik de X-Way en voor het echte terreinwerk de T-Way.

Een van de tentoongestelde voertuigen zal de X-Way 8x2 van Vreeker Vastgoed zijn. Deze bakwagen is uitgerust met een HMF 50 tonmeter kraan en een Hyva Titan haakarmsysteem. 
Daarnaast toont Iveco ook een S-Way 6x2/4 voorloopastrekker met maar liefst 570 pk. Deze trekker wordt door W.J. Dijkshoorn Grondwerken ingezet voor het trekken van hun semi-dieplader.
Daarnaast focust Iveco op de TKD op het gamma van de X-Way en de T-Way.

X-Way

De modulaire, missiegerichte benadering van de Iveco X-Way met een ruime keuze aan functies en componenten, samen met de structurele sterkte en het lage leeggewicht, biedt ultieme flexibiliteit om het voertuig aan te passen aan de specifieke vereisten van een grote verscheidenheid aan toepassingen. Met de geautomatiseerde HI-Tronix-versnellingsbak met 12 en 16 versnellingen kan men genieten van een groot aantal functies, zoals Rocking Mode, Off-road Mode, Kruipmodus en 4 achteruitversnellingen, dit om de off-road wegen van met gemak aan te pakken.

T-Way

De Iveco T-Way, erfgenaam van de Trakker, is het voertuig voor de zwaarste opdrachten in de meest extreme omstandigheden. Met zijn perfecte combinatie van robuustheid, betrouwbaarheid en comfort is hij ontworpen om aan alle eisen te voldoen op het gebied van productiviteit, laadvermogen en veiligheid. Met de legendarische robuustheid van zijn chassis en componenten is hij gebouwd voor extreme off-road missies met een marktleidend GVW van 40 ton.
Met de HI-Traction, geavanceerde engineering en technologische oplossingen, kan men erop vertrouwen dat hij consistent hoge prestaties levert in de meest zware off-road toepassingen en uitdagende omgevingen.
De T-Way biedt een ruime keuze aan Euro 6 dieselmotoren voor alle toepassingen. De motoren, met twee cilinderinhoudsmaten en vermogens gaande van 340 tot 510 pk, leveren toonaangevend vermogen. 

 

Voor meer informatie: Iveco