Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

TKD 2023: Saes

TKD 2023: Saes

Al 35 jaar is Saes International een toonaangevende leverancier van (hydraulische) aanbouwdelen voor de recycling, sloop en grondverzet. De TKD is voor Saes de uitgelezen kans om zijn brede assortiment aan merken aan het grote publiek te tonen: Epiroc, Erkat, LaBounty, Saes en VTN.

Van Epiroc toont Saes International onder meer de gloednieuwe VC2000. De trommelfrees heeft een revolutionair ontwerp vanwege de vorm en hoek van de trommelsnijkop in een V-vorm. Het maakt dat je een sleuf kan maken zonder dat je de machine op en neer hoeft te bewegen, want door het gepatenteerde tandwielontwerp kan de trommelfrees gewoon recht omhoog en omlaag worden gebruikt. Het zorgt tevens voor meer controle bij de machinist.

Op het gebied van sloophamers toont Saes International onder meer een exemplaar uit de SB-, MB- en HB-serie van Epiroc. De Epiroc hamers zijn de meest productieve hamers door een ideale verhouding tussen gewicht en productiviteit. De SB-hamers kunnen worden uitgerust met Saes centrale smering, terwijl de HB- en MB-hamers van Epiroc zijn uitgerust met het optionele ContiLube II smeersysteem en het Hatcon-volgsysteem. 

Verder is op de stand van Saes International onder meer een sloop-sorteergrijper van Epiroc te zien, maar ook de nieuwe schrootschaar MSD 2250 van LaBounty. Deze serie levert tot wel 10% meer knipkracht dan LaBounty's vorige schaaraanbod. Daarnaast toont Saes van het merk VTN onder meer de CK17 multiprocessor, de FP18 roterende vergruizer en een sloop-sorteergrijper uit de MD-serie, speciaal gericht op sloop.

Tot slot presenteert Saes International de eigen Saes-lijn hydraulisch aangedreven magneten in een drietal varianten, alsmede de Saes-trilblokken. 

 

Voor meer informatie: Saes