Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

TKD 2023: De Schans

TKD 2023: De Schans

De Schans pakt tijdens de komende TKD groots uit. Voor het eerst presenteren ze op een TKD de Relly compacte wielladers.

Naast de eerder Relly 1.0 en 1.3 presenteert De Schans tijdens de TKD de grootste: 1.8. Deze is leverbaar als elektrische variant met die verschillende accupaketten van 36, 44 en 54 kWh. Daarnaast is hij ook leverbaar met een Kubota dieselmotor met een vermogen van 32,4 kW (44 pk). 
De Relly 1.3E is opgewaardeerd van 30 naar 44 kWh tevens is er een dubbel laadsysteem met 230 en 380 Volt als optie.

Elektrische Optimas

Tijdens de Bauma 2022 presenteerde Optimas de S19E PaveJet.Dit veel belovende concept is door De Schans aangepakt omdat de importeur van mening was dat deze voor verbetering vatbaar was. In Hedel hebben ze de machine herbouwt met techniek van de Relly.

Multifunctionele strooibak

Met de Optimas Finliner strooibak, is het heel eenvoudig om materialen als beton, asfalt, zand, split en steenslag via een transportband mooi en gelijkmatig te strooien/verdelen. De bak kan gevuld worden met een rijdende vrachtwagen, maar ook zelf volscheppen. De Finliner was al leverbaar in een 1 en 1,4 kuubs uitvoering, op de TKD komt er nog een 0,5 kuubs uitvoering bij, geschikt voor een Relly of Knikmops.

 

Voor meer informatie: De Schans