Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Krachtpatser op wielen

Krachtpatser op wielen

Onlangs heeft Van der Spek Vianen een nieuwe zeer complete mobiele Hyundai HW210A graafmachine afgeleverd bij Bottelier B.V. in Haarlem.

De nieuwe Hyundai HW210A is in goed overleg tussen Bottelier en Van der Spek zeer compleet samengesteld zodat hij zeer breed ingezet kan worden voor het uitvoeren van vele voorkomende (sloop-)werkzaamheden die Bottelier B.V. uitvoert. 

Met zijn gewicht van 24 ton is de HW210A een echte zwaargewicht als het gaat om mobiele graafmachines. Dankzij zijn zware bouw kunnen zonder problemen diverse sloopuitrustingsstukken worden gebruikt die eenvoudig gewisseld kunnen worden door het gemonteerde Demarec OilQuick snelwisselsysteem. Vier stempelpoten zorgen ervoor dat de nieuwe HW210A stabiel staat als deze sloopuitrustingstukken worden gebruikt. Door zijn monogiek van 5.650 mm en lepelsteel van 2.920 mm wordt een groot bereik gerealiseerd waarmee sloop- en demontage werkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd. 
Uiteraard is de Hyundai HW210A voorzien van een duurzame- en zuinige Stage 5-motor. De Cummins motor levert een vermogen van 129 kW (175 pk) en bereikt zijn maximale koppel bij 1.300 omw/min. Om de uit te voeren werkzaamheden veilig te kunnen doen zijn er diverse opties op de machine gemonteerd als o.a. een klapbaar cabinerek, overdruksysteem op de cabine, vol geschuimde banden en hoogtebegrenzing. 

Voor Bottelier is het zeker niet de eerste Hyundai, de jarenlange tevreden samenwerking tussen Bottelier en Van der Spek Vianen heeft geresulteerd in wederom een nieuwe Hyundai voor Bottelier. 

 

Voor meer informatie: Van der Spek