Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Steinexpo 2023: Case Construction Equipment

Steinexpo 2023: Case Construction Equipment

Case NeverStops, dit motto volgt Case Baumaschinen ook op de Steinexpo van dit jaar. Op de ongeveer 1.300 vierkante meter grote stand A6 in de basaltgroeve in Homberg/Nieder-Ofleiden wordt van 23 tot voor 26 augustus speciaal voor gebruik in de winning op elkaar afgestemd selectie van krachtig machines presenteert.

In de demo zet Case twee zwaargewichten in, de 36 ton wegende CX350D rupsgraafmachine en de grootste wiellader, de 1121G Evolution met een eigengewicht van meer dan 28 ton.
Verder toont Case de 50 tons CX490D rupsgraafmachine met een motorvermgen van 270 kW (362 pk) en uit de nieuwe E-serie de succesvolle 22 ton zware CX210E.
Als vertegenwoordiger van de nieuwe G-Series Evolution wielladers wordt een 921G gepresenteerd met een eigengewicht van 20,5 ton. De 188 kW (255 pk) sterke motor levert het vermogen voor die vier kuubs bak.
Onmisbaar in de wegenbouw en het onderhoud van transportroutes in steengroeven zijn de graders. Op de Steinexpo presenteert Case de doorontwikkeling van zijn succesvolle C-serie, een 856C EH. Een bijzonder kenmerk van de EH-versie is de nieuwe joystickbesturing.
Uit de onlangs geintroduceeerde E-serie mobiele graafmachines is de WX175Esr aanwezig. Dit is de grootste uit de huidige lijn van vier mobiele graafmachines die leverbaar zijn.

Dealers voor Nederland:  Case Nederland
  Van den Broek Mech. en Machinebouw
  LMB Oosterhof
  Schmidt Bouwmachines
  Handelsonderneming Jaap Tempel
  Troost Machinehandel
  Van der Vrande Bouwmachines
Dealers voor België: Dannemark
  Delvano
  Key-Tec
  Steven van Roy
  Lecarbo
   

Voor meer informatie:

Case Construction Equipment