Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Matexpo 2023: Pladdet

Matexpo 2023: Pladdet

Pladdet presenteert op Matexpo 2023 van 6 t/m 10 september in Kortrijk twee nieuwe producten; een nieuw CW40/CW40 kantelstuk en een verlaagde CW30 snelwissel voor de SMP draaikantelstuk.

Op stand 622 is een groot deel van het assortiment aanbouwdelen te zien; waaronder sloop-sorteergrijpers, grondboren, hydraulische magneten, vergruizers, trilblokken, sloophamers, SMP draaikantelstukken en diverse graafbakken zoals een speciale draaikantelstukrbak maar ook de standaard slotenbak, dieplepel, puinbak en kleibak. 

CW40/CW40 heavy duty kantelstuk

Onderscheidend aan dit nieuwe kantelstuk is de constructie, waarbij zowel de onder- als bovenzijde uit één stuk zijn gegoten. En de zeer lage hart-op-hart afstand van slechts 455 mm, die het verlies aan opbreekkracht daadwerkelijk minimaliseert. Het resultaat is een super robuust product dat geschikt is voor graafmachines tot 30 ton eigen gewicht. 

Verlaagde snelwissel CW30

Pladdet heeft een nieuwe CW30 snelwissel ontworpen voor SMP draaikantelstukken. Deze snelwissel is geschikt voor de modellen ST15 en ST18 en is 62 mm lager en 24 kg lichter dan de huidige modellen. 

Pladdet nodigt iedereen van harte uit om op stand 622 een kijkje te komen nemen, onder het genot van een bakje koffie of een drankje en een Zeeuwse bolus.

 

Voor meer informatie: Pladdet