Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Matexpo 2023: Steelwrist

Matexpo 2023: Steelwrist

Ook dit jaar is Steelwrist op de 40ste editie van Matexpo. Zij presenteren daar een aantal nieuwheden op het gebied van snelwissels, draaikantelstukken en besturingssystemen.

Steelwrist zal tijdens deze jaargang een aantal nieuwigheden presenteren zoals de nagelnieuwe volautomatische gietstalen snelwissel SQ50 die geschikt is voor machines van 7 tot en met 12 ton, deze is in combinatie met de draaikantelstukken X12 en X14, een zeer efficiënt high flow uitwisselbaar geheel.
Nog een nieuwigheid die het gamma aanvult is de kleinste snelwissel S30 in combinatie met het kleinste draaikantelstuk X02, deze zijn geschikt voor machines van 1 tot en met 2,5 ton. 

Qua volautomatisch gamma voor de sloopmarkt zullen zowel SQ60, SQ70, SQ70/55 SQ80, SQ90 met hun respectievelijke kopplaten op de stand zijn, dit voor machines van 15 tot en met 70 ton, uitwisselbaar in de markt volgens de Open-S standaard.
Deze zijn uiteraard wederom standaard voorzien van het gepatenteerd veiligheidssysteem Front Pin Lock generatie II.

Verder vertellen de medewerkers van Steelwrist Benelux U graag over de huidige ontwikkelingen qua besturingssystemen. Graafmachines met MIC4.0 voorbereiding in samenwerking met het zusterbedrijf SVAB en het ge-upgrade besturingssysteem Quantum.

Ook zullen er op de standen van Steelwrist dealers/partners efficiënte, uitwisselbare combinaties gepresenteerd worden tijdens Matexpo 2023.

 

Voor meer informatie: Steelwrist