Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Twee-eiige tweeling

Twee-eiige tweeling

Recent leverde Pladdet een nieuwe Hitachi ZX135W-7 mobiele graafmachine en een ZX135US-7 2P rupsgraafmachine met blad bij Nortier Sloop & Aannemingsbedrijf in Oostburg. De rupsgraafmachine mocht bij de ingang van de trouwlocatie staan op de bruiloft van Izaak en Amy Nortier.

De compacte ZX135W-7 mobiele graafmachine heeft een nieuw ontwikkelde bovenwagen, in combinatie met een nieuwe verstelgiek. Het is niet alleen een nieuw type, maar ook zijn alle vernieuwingen uit de 7-serie doorgevoerd. De machine werd voorzien van een vast opgehangen SMP ST15 draaikantelstuk met CW30 snelwissel aan de onderzijde. Ook automatische vetsmering mocht niet ontbreken.

De Hitachi ZX135US-7 met verstelgiek en blad is een hele uitgebreide machine. Zo werd deze graafmachine uitgerust met een Oilquick OQ60 snelwissel voor het vlot wisselen van uitrustingsstukken. De sloop-sorteergrijper, vergruizer en sloophamer zijn met hetzelfde Oilquick systeem uitgevoerd. Ook het afneembare SMP draaikantelstuk heeft OQ60 bovenop en S60 onderaan. Bij het gebruik van de sloopuitrustingsstukken kan dus heel makkelijk het draaikantelstuk er tussenuit.
De machine werd volledig in de nieuwe bedrijfskleur van Nortier gespoten, ramen geblindeerd, overdruksysteem en automatische vetsmering opgebouwd. Met een compleet set bakken kan deze machine ingezet worden op alle mogelijke werkzaamheden.

 

Voor meer informatie: Pladdet