Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Primeur voor Overvest

Primeur voor Overvest

Nog voordat de machine op Matexpo aan het publiek werd getoond, had Loonbedrijf Overvest uit Langbroek een heuse primeur te pakken. Na eerder een Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine heeft Overvest een Kobelco SK230SRLC-7 rupsgraafmachine van de nieuwste generatie in ontvangst genomen.

De Kobelco SK230SRLC-7 compacte rupsgraafmachine is standaard zeer compleet uitgerust. De cabine is ruim, modern en biedt een veeleisende machinist een fantastische werkplek. Het vernieuwde hydraulische bedieningssysteem reageert op kortere bewegingen dan dat van huidige modellen. De machine beweegt hierdoor sneller en nauwkeuriger en is nog gemakkelijker te bedienen. Door het compacte ontwerp kan de machine 180° zwenken in een werkruimte van slechts 4,06 meter. De Kobelco SK230SRLC-7 voldoet uiteraard aan strenge Stage 5 emissie-eisen en door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK230SRLC-7 zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Deze nieuwe Kobelco SK230SRLC-7 vervangt een SK230SRLC-3 uit 2013 en is door Kemp Groep volledig opgebouwd naar de eisen en wensen van Loonbedrijf Overvest. Denk hierbij aan o.a.; een Engcon EC226 draaikantelstuk met gripper, voorbereiding Trimble GPS, klompenhaak, schepsteun, gereedschapskist op de onderwagen, extra werklampen en belettering.
Op iedere Kobelco geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. 

Over Overvest

Loonbedrijf Overvest uit Langbroek is opgericht in 1965 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd en is een echt familiebedrijf. Werkzaamheden, voor de zeer uitgebreide klantenkring, worden uitgevoerd door ervaren medewerkers, welke beschikken over goed onderhouden machines. Loonbedrijf Overvest is gespecialiseerd in 

 

Voor meer informatie: Kemp Groep